Radnički počeo pripreme

      2 коментара на Radnički počeo pripreme

Prošle subote pod vodstvom novog trenera Žarka Anđića njegovih  pomoćnika Đorđa Petrovića i Zorana Pantelića na Petom Puku narandžasto plavi su počeli pripreme za novu sezonu u Zoni Drina. Što se tiče igračkog kadra ugovori nisu produženi sa Rajevcem, Raševićem i Pirgićem dok su svi ostali prvotimci ponovo zadužili narandžasto plavi dres.

Za sad su ekipu pojačala dva iskusna igrača štoper Gagi Nikolić i bivši kapiten Budućnosti veznjak Marko Janković. Do kraja ove nedelje očekuju se još dva pojačanja i sa njima bi ekipa bila kompletirana. Ogroman dobitak za Radnički je povratak u tim posle operacije i šestomesečnog oporavka Marka Živanovića jednog od najboljih igrača kao i Marka Jeremića koji je odsustvovao sa terena četiri meseca.

Trener Anđić je posle 6 dana rada zadovoljan odzivom i zalaganjem na treninzima a što se tiče ambicija borba za gornji deo tabele a ako se ukaže prilika i za sam vrh.

Već u nedelju narandžasto plavi odigraće i prvi prijateljski meč na otvaranju stadiona u Mišaru protiv ekipe Karđorđa.

Z.A.

2 comments on “Radnički počeo pripreme

  1. komšija Rale

    redakcijo, Valjevo ima još jedan klub u ovom rangu takmičenja koji je za dve godine napravio ozbiljan uspon. mogli bi i o njima jedan tekst jer taj klub ce vrlo brzo prerasti Radnički i u igračkom i u organizacijskom smislu.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.