Svečano otvaranje King’s Retail Parka uz zvuk prve trube sveta

Zvucima prve trube sveta Dejana Petrovića i njegovog Big Band-a sutra će sa početkom u 19.30 sati svečano biti otvoren prvi tržni centar kompanije King Komerc „KING’S RETAIL PARK“ u Karađorđevoj ulici 120. Od ukupno planiranih deset lokala, kompletno je završeno sedam, a po rečima direktora kompanije King Komerc Dejana Vitorovića, plan im je da postepeno otvaraju radnje u kojima će biti poznati brendovi, domaći i strani, koji će zadovoljiti ukus i potrebe Valjevaca.

 

„Retail park se prostire na 7.000 kvadratnih metara i raspolaže sa deset savremenih lokala. Završen je u rekordnom roku. Pre samo šest meseci smo započeli gradnju i uspeli smo da završimo prvih sedam lokala. Plan nam je da postepeno otvaramo lokale, ne sve odjednom, naša istraživanja su pokazala da je bolje da se to postepeno širi, a potrudićemo se da u radnjama budu poznati brendovi, domaći i inostrani. Uložili smo u ovaj Retail park blizu 5 miliona evra. Smatramo da je to značajna investicija, pogotovo za nas kao firmu, ali i za Grad Valjevo. U planu je da bude zaposleno oko 300 ljudi i ovom delu grada ovaj objekat će sigurno doneti neki novi život i boljitak, jer je evidentno kako je ovaj prostor sada uređen. Urađene su kompletne pristupne saobraćajnice, signalizacija, što je od velikog značaja jer imamo tri škole oko nas i potrudili smo se da maksimalno obezbedimo učenike da ne bi došlo do povređivanja. Obezbedili smo 350 parking mesta i budući kupci koji budu dolazili u ovaj Retail park neće imati problema sa parkingom što znamo da je danas velika prednost kada se ide u kupovinu“, naveo je direktor kompanije King Komerc Dejan Vitorović zahvalivši svima koji su dali svoj doprinos da se ovaj projekat kompanije realizuje.

 

„Posebno bih zahvalio ekipi King Komerca koja je radila na izgradnji King parka, kao i ljudima iz organizacije, izvođaču radova Rolomatiku iz Bajine Bašte koji  je ispoštovao naše želje i rokove, gradskim vlastima, ali i našim komšijama koji su doprineli da se ulepša ovaj prostor jer su shvatili koliko je ovaj projekat bitan za sve njih i ovu regiju, za šta je dovoljno uporediti kako ovaj deo grada izgleda danas, a kako je izgledao pre šest meseci. Veliku zahvalnost upućujemo i obrazovnim institucijama koje su imale razumevanje za radove, kao i okolnim firmama koje su nas podržale – Evropa bus, Lasta, Strela čiju ćemo parcelu srediti i nameniti za parking prostor“, poručio je Vitorović.

default

Kako je ranije najavljeno, objekat je osmišljen da pruži zadovoljstvo tokom boravka svim generacijama, a kombinacija zakupaca uključivaće raznoliku ponudu, od zelene oaze i igrališta za najmlađe do kafića i restorana, supermarketa, inostranih i domaćih brendova, sportske opreme, opreme za kuću i domaćinstvo.

4 comments on “Svečano otvaranje King’s Retail Parka uz zvuk prve trube sveta

  1. NMB

    Da lepo, samo što su nam gurnuli pod prozore kontejnere za smeće da u ovim letnjim noćima uživamo u mirisu. Veoma pažljivo prema „dragim komšijama“.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.