Djordjević pozvao večeras na protest

Nakon što je predstavnicima koalicije Svanuće javno poručio da treba da podnesu ostavke , Valjevac Zoran Djordjević na društvenim mrežama najavio je za večeras u 19h  miran protest.

U objavi koja se deli društvenim mrežama se navodi da protest organizuje upravo Djordjević , koji je na prethodnom protestu protiv rudarenja bio i govornik te i da se radi o mirnom porodičnom protestu protiv rudarenja litijuma.

„Bez stranačkih obeležja , na Preobraženje počinjemo drugi set okupljanja u Srbiji, svi pod jednom zastavom!“, navodi se u pomenutoj objavi.

 

 

7 comments on “Djordjević pozvao večeras na protest

  1. Lula da Đ.

    Dokle više bukači, odakle ih Đilas izvlači od Ćute Drekavca, preko Jevđenija Julijana, Bjelića Kalašnjikova, Gabarita Ristića, sad i Lula da Đorđević. Kome ovi likovi trebaju, osim njihovim nalogodavcima.

    Reply
    1. Bogoljub

      Svaka cast Lula kada verujes predsedniku da ce on licno nadgledati ekoloske standarde i da nece dozvoliti trovanje Srbije,djavolji advokat, a to je isti onaj sto rece ne dam Gazivode,evo necu da budem predednik ali Gazivode,Valac,tablice ne dam ja garantujem .A tek isplativost prosle godine su kinezi iskopali 4,8 tona zlata,Srbiji pripada 25 % sa rudnom rentom,porezima i platama zaposlenih i to je tebi isplativo.Evo dajte mi vi vas i Vucicev stan ja cu da ih izdajem za 1000 evra a vama dam 50 evra stanarske rente po 5% a meni 950 eura,ok.A tek Ana Brnabic strucnjak po tvojoj meri koja rece planina Jadar.Zaboravila si mantru kad spominjes Djilasa moras i Solaka to su nesto za vas SNS botovee ,kao Mirko i Slavko nekada.Jedino se slazem oko Z.Djordjevica taj covek ce unistiti i kompromitovati,obesmisliti citav protest…ja dok je on tu ne idem na njih.

      Reply
  2. Dosta više prevaranata

    Da li je tačno da će na večerašnjem protestu da govori i predsednik Mesne zajednice Lukavac i član SNS-a Živojim Milošević?
    Ljudi koji organizuju ovaj protest se ozbiljno poigravaju.

    Reply
  3. Организатор да протест не успе

    Зоран Ђорђевић – Патриота из Бразила
    Живојин Милошевић – СНС члан, председник месне заједнице Лукавац
    Саша Живановић – звани Мигрант-Транс
    Среја Адвокат – организатор да протест не успе !

    Reply
  4. Анонимни

    Lepo.
    Svi kojima je stalo do Valjeva i njegove budućnosti bi morali da se večeras pojave.
    Samo ostaje jedna nedoumica:
    Zoran Đorđević poziva na porodični protest!
    Da li to znači da je njegova porodica iz Brazila stigla u Srbiju!

    Reply
  5. Igor Bozic

    Odakle nice ovaj Djordjevic,nema ga tri decenije i kao duh se pojavljuje računajući da ulovi nesto u mutnim.Gde si bio Zocko kada je potopljeni Gracanica,podrum Srba sa Kosova.Da li si kao svetski poznat režiser u rangu Kopole Bergmana Hjustona….nekada poslao jedan dolar za bolesnu decu,za izbeglice,za one kojima je pomoć neophodna.Naravno nisi,dolazis iznenada po nalogu onih koji mrze Srbiju i nema ovo veze sa litijumom vec sa samoproklamovanim ekolozima i njihovoj bolesnoj želji da zarade na krajnje nejasan nacin.Zasto Zocko,zašto sad?Verovatno je prosuo pricu gazdama da je neki lik ono kao blago fucnut,avangarda.Rodjace kandiduje se i pokaži snagu.Zocko bićeš na nivou statisticke greške. Zorane,Zocko pa u Valjevu je nastala podvala i srdačno pozdravi one koji su ti dali kintu i reci da to u Valjevu sto bi rekao Soic nece moci

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.