Koncert Ace Pejovića ispunio plato Centra za kulturu

Prvo veče Tešnjarskih večeri obeležio je koncert Ace Pejovića. Veliki broj gradjana došao je u Valjevo upravo zbog pomenutog koncerta.

Već od popodnevnih sati kolona automobila ulazila je u Valjevo zbog početka Tešnjarskih večeri , a najveći broj gostiju došao nam je zbog koncerta Ace Pejovića.

Plato ispred Centra za kulturu bio je ispunjen dok su mnogi koncert pratili i iz Ulice Vuka Karadžića koja je bila zatvorena za vreme trajanja koncerta , ali i iz parka naspram Centra za kulturu .

„Sve ti dugujem“, „Soba 501“, „Opušteno“, „Litar krvi“, „Uvenuće jasmin beli“, „Jelena“, samo su neki od hitova poznatog pevača koji su se sinoć mogli čuti u Valjevu.

Koncert je obeležila sjajna atmosfera u kojoj su Valjevci svih starosnih doba zajedno sa Pejovićem pevali dobro poznate pesme.

foto: Željko Bošković

6 comments on “Koncert Ace Pejovića ispunio plato Centra za kulturu

  1. Dragan

    jako lepo i kvalitetna muzika. cestitke zeljku boskovic na fotografijama. drago mi je sto je opstina njega angazovala

    Reply
  2. Alkibiad

    Au Sabir se nekada odrzavao na drugim mestima a ne ispred centra za kulturu.Ali ,kakva nam je kultura i ljudi koji je vode a i ostali koji cute , sve je ovo dobro .Bila je i ranija ispred Centra za kulturu,.Ne bira se nacin da se uzme neka kinta,odnosno tal,procenat…Tako da je bolje da ne skrnavimo rec ….Kultura.,,Kulturo eve me“…

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.