Na ponos Valjevu

      3 коментара на Na ponos Valjevu

Tradicionalno Grad Valjevo dodelio je priznanja najboljim učenicima grada Valjeva . Ove godine priznanja je dobilo 109 učenika.

U Valjevskoj gimnaziji organizovan je prijem za najbolje valjevske djake . Ove godine je 90 nosilaca diplome „Vuk Stefanović Karadžić“ i to 63 učenika osnovne i 27 učenika srednje škole. Učenika generacije školske 2022/2023. godine je 19, od čega 13 učenika osnovnih, a 6 učenika srednjih škola nagrađeni su diplomom i novčanim iznosom.

Gradonačelnik Valjeva , Lazar Gojković najuspešnijim djacima uz čestitke poručio i da su oni ponos našeg grada. „Čast mi je da vas pozdravim u ime grada Valjeva i u svoje ime i da vam čestitam na dosadašnjim rezultatima u vašem školovanju, zbog čega smo se danas ovde i okupili. Želim vam puno uspeha u svemu što budete radili i verujte da sa nestrpljenjem očekujemo nove vesti o vašim rezultatima i budućim uspesima. Nadam se da ćete biti ponosni na grad u kome ste rođeni, u kome ste se školovali i da ćete dati doprinos da Valjevo bude još lepši i razvijeniji grad u budućnosti. Vi ste zaista ponos ovog grada i hvala vam svima“, poručio je gradonačelnik grada Valjeva Lazar Gojković.

Nagrade dodeljuje Skupština grada Valjeva, povodom Dana grada Valjeva- 20 marta i zbog toga se nagrađuju đaci generacije od prošle godine, jer u trenutku kada se donosila ova odluka, tekuća školska godina još nije bila završena. Iduće godine će ovom nagradom biti nagrađeni ovogodišnji đaci generacije.

 

3 comments on “Na ponos Valjevu

  1. Dragan

    reforme skolstva daju rezultate i uskoro ce sva deca biti vukovci po cemu cemo biti prvi u regionu a mozda i u svetu. u ovom uspehu udela ima i nas valjevac djole milicevic koji je uspesno vodio ministarstvo

    Reply
    1. Roki

      Konobari,metalostrugari ,fiskulturnici koji dele te nagrade deci dokaz su toga da skola nije primarna.Primarni je umeti se zavuci duboko u guzicu šefu.To zavlacenje nije teska aktivnost.Lakse je od učenja.Prodas obraz i moral i ulazis u guzicu kao podmazan.Ko je lud da uci?….

      Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.