Opremljen kabinet fizike u OŠ „Vojvoda Živojin Mišić“ u Rajkoviću

Sredstvima Unikredit Banke opremljen je kabinet fizike u Osnovnoj školi u Rajkoviću u vrednosti od gotovo milion dinara. Nabavljeno je više od 50 rekvizita koji obuhvataju sve praktične primere koji prate plan i program nastave. Šestaci, sedmaci, osmaci moći će već od septembra da koriste opremu koja će im pomoći u savlađivanju potrebnih znanja.

-Zahvaljujem se Unikredit banci na izdvojenim sredstvima i volji da našim đacima omogućimo što bolje uslove za obrazovanje. Ovakvu opremu malo koja škola ima, a naša deca imaće priliku da na pravi način usvajaju nova znanja. Sve pohvale za nastavnike, učenike, sve zaposlene u školi u Rajkoviću, a mi ćemo nastaviti da budemo podrška i ovoj školi i svim drugim školskim ustanovama na teritoriji naše opštine. Najlepše je učiti i usvajati nova znanja. To nas čini da budmo još bolji i uspešniji. – rekao je predsednik opštine Mionica Boban Janković.

Osnovna škola u Rajkoviću kompletno je rekonstruisana 2016. godine zajedničkim sredstvima Vlade Republike Srbije i opštine Mionica u iznosu od 26 miliona dinara.

-Povodom opremanja kabineta fizike u našoj školi želim da izrazim duboku zahvalnost predstavnicima ,,UniCredit” banke na čelu sa direktorom Nikolom Vuletićem. Opremili smo kabinet najsavremenijom opremom i obezbedili sva potrebna nastavna sredstva koja mogu da proprate svaku oblast u fizici od 6. do 8. razreda (Njutnove zakone,optiku, električnu struju, merne instrumente…) Mi želimo da našu malu seosku školu opremimo najsavremenijim nastavnim sredstvima u skladu sa obrazovnim standardima Ministarstva prosvete.  Posebno nam ide na ruku što i predsednik naše opštine Boban Janković dosta sredstava ulaže na poboljšanje uslova u školama. Dugujemo mu i veliku zahvalnost što se maksimalno zalaže i pruža podršku za opstanak svih malih škola u našoj opštini kao simbol održivosti opstanka sela i cele opštine. Pored odlične saradnje sa predsednikom naše opštine imamo uspešnu saradnju i sa načelnicom Školske uprave dr Zoricom Jocić koja je uvek tu da pruži stručnu pomoć i koja se iskreno obraduje svim našim uspešno realizovanim projektima čija je svrha da unapredimo uslove u školi. Projektni tim naše škole je spreman i dalje da se bavi izradom projekata i traženjem potencijalnih donatora uz čiju pomoć ćemo i dalje unapređivati rad škole-kaže direktorka škole Olga Petrović.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.