Slaba kiša i temperature do 34 stepena

U Srbiji danas kiša i pljuskovi sa grmljavinom. Najviša temperatura do 34 stepena Celzijusa. Ponegde je moguć i grad, uz jak i olujni vetar.


Četvrtak: Promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. U većem delu severne i zapadne Srbije suvo, u ostalim krajevima pre podne i sredinom dana mestimično s kišom, a ponegde je moguć i kratkotrajni pljusak sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, u Vojvodini, centralnim i istočnim predelima povremeno i jak, severni i severozapadni. Najniža temperatura od 16 do 22, a najviša od 28 do 32 stepena.
Petak: Pretežno sunčano i toplo. Uz lokalni razvoj oblačnosti, moguća je retka pojava kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom na jugu Srbije. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura od 14 do 20, a najviša od 30 do 34 stepena.
Subota: Pretežno sunčano i toplo. Uz lokalni razvoj oblačnosti, moguća je retka pojava kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom na jugu Srbije. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura od 14 do 21, a najviša od 32 do 36 stepeni.
Prognoza vremena za narednih pet dana (od 25.08. do 29.08.2024.)
Promenljivo oblačno i toplo sa sunčanim intervalima, a uz lokalni razvoj oblačnosti, kiša i pljuskovi s grmljavinom se u nedelju očekuju uglavnom u brdsko-planinskim, a sledeće sedmice, uz manji pad temperature, ponegde i u ostalim krajevima.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.