Bronza Milutinoviću na Kupu Srbije

U Obrenovcu je održan Kup Srbije za seniore u rvanju grčko rimskim stilom, a valjevski Rvački klub “Mladost” nastupao je sa 7 takmičara na ovom izuzetno jakom turniru gde je snage snage odmerilo 123 borca iz 24 kluba uz nastupe reprezentatiavca i osvajača svetskih i evropskih odličja.

Do pobedničkog postolja jedini je stigao Nemanja Milutinović u kategoriji do 72 kilograma. U prvom meču Milutinovićev protivnik bio je Poč Noje, koji je poveo u prvoj rundi sa 4:0, medjutim kako se meč odvijao Milutinović je sve jače napadao i došla je do izražaja njegova fizička pripremljenost i Poč u nemoći da zaustavi pritisak pravi neposportski potez kojim je zaradio diskvalifikaciju a Milutinović povredu arkade.

U polufinalu za protivnika imao je starog rivala Miolskog iz Zrenjanina medjutim kako mu krvarenje na arkadi nije zaustavljeno uroku od 4,5 minuta propozicije nalažu prekid meča zbog povrede. Preostala je borba za bronzu i do nje je povreda donekle sanirana. Rezultatom od 8-0 u prvoj rundi Milutinović pobedjuje tehničkim tušem.

“Mogu da kažem da je ovo za mene lično bila jako teška godina, zahvalan sam porodici, trenerima i upravi kluba koji su bili uz mene kada je bilo najteže. Seniorska medalja je došla u pravom trenutku, velika je čast deliti postolje sa Sebastijan Nadjom koji je prvak sveta i veliki šampion. Idemo dalje, obećavam svima još puno dobrih borbi”, rekao je Namanja Milutinović.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.