Momirović : „Najbolja cena“ i u Valjevu

Ministar trgovine Tomislav Momirović posetio je prodajni objekat Europroma koji je samo jedan od 2500 objekata u Srbiji u kojima je u toku akcija podržana od strane Vlade Srbije pod nazivom “Najbolja cena”. U okviru ove akcije snižene su cene 84 artikla.

 

Dobrodošlicu ministruTomislavu  Momiroviću  poželeo je grdonačelnik Lazar Gojković zaahvalivši se kompaniji Europrom I DTL-u na učešću.

“Od juče je I zvanično krenula akcija “Najbolja cena” koja će trajati naredna dva meseca I kojom je obuhvaćeno preko 700 proizvoda u 2500 objekata. Siguran sam da će to značiti svakom buudžetu porodice. Zahvaljujem se Europromu I Domaćem trgovačkom lancu koji su uzeli učešće u ovoj akciji”, rekao je Gojković.

DTL je na poziv Vlade Srbije, uzeo učešće u ovoj akciji, potvrdio je Obrad Popović predsednik DTL-a. “Cilj nam je  I da zajedničkim snagama doprinesemo daljem obaranju inflacije u RS . DTL danasi ma 800 objekata u okviru 13 članica širom Srbije I svi objekti učestvuju u postojećoj inicijativi . Znači , od 2500 objekata mi učestvujemo sa 800. Najvažnije je da se svaki od pomenutih 84 artikla može kupiti u objektima Europroma u Valjevu. Ako biste kupili sve te proizvode odjednom danas oni vrede 22800 dinara , a kada smo ih u najboljoj ceni stavili na popust svi zajedno vrede 18 300 dinara. Znači imamo egzaktnu uštedu od 4500 dinara. Mi smo se odrekli jednog dela svoje zarade , a jednog dela I dobavljači”, rekao je Popović.

Ministar Momirović najpre je čestitao gradonačelniku Valjeva na postignutim rezultatima: “Svi smo svedolci jednog starteškog procesa reindustrijalizacije ovog grada I želeo bih da gradonačelniku čestitam na svim dosadašnjim rezultatima”, rekao je Momirović.

Što se same akcije tiče, minister je istakao da je ovo drugi put da se jedna takva akcija realizuje  , ali I da je ona je malo drugačija sada I kompleksnija po obimu mnogo veća.” Želimo da našim gradjanima omogućimo da važne proizvode mogu da kupuju po nižim cenama . To je naročito važno u mesecu septembru , ali I oktobru kada su kućni budžeti pod pritiskom , deca kreću u školu, završeni su raspusti I ovom akcijom najdirektnije pomažemo da u jesen udju lakše . Već ste čuli da ako biste ih sve kupiki imali bi ste 30% uštede , a ovde gvorimo I o svinjskom butu I pilećem trupu, a narvno I o pašteti , što da ne , ali govorimo I o jajima I o void I kućnoj hemiji, mleko, ulje , čokolada . Činjenica je da smo prethodnih godina napravili neke vađne korake , ali to ljudi moraju još da osete . Kroz sve nedeaće kroz koje prolazimo prethpdnih godina gradjani moraju da osete podršku Vlade, podršku privrede . Ja sam ubedjen da će gradjani biti zadovoljni”, rekao je Momirović.

14 comments on “Momirović : „Najbolja cena“ i u Valjevu

  1. Gradski robovi

    Ovaj cinizam nemoze svaka licnost sebi da dozvoli. Ovo oni zovu ekonomijom. IQ testove niko sa slike nebi prosao.

    Reply
  2. Dragan

    dobar potez vlasti koji omogucava da gradjani prezive ova teska vremena dok nedodju rudnici koji ce doneti novo zlatno doba

    Reply
  3. Radnik

    Podignemo cene do maksimuma,a zatim malo smanjimo.I onda ide ova priča ministra.

    Reply
  4. Istina

    Брука невиђена.
    Из године у годину Србија, власт у Србији показује како нема интелектуалног капацитета за државу као институцију. Ово је ван сваке нормалности. Да ли негде у окружењу постоји овако нешто? Па зашто се брукате и понижавате овај напаћени народ. Да уштеде 4000 динара на куповини што не може да се купи ни једна мајица за дете. Срам да вас све редом буде. Најскупља храна у пољопривредној земљи, па да ли је то нормално?
    Ово економија не познаје. Значи да нисте способни да направите систем вредности и смањите социјалну разлику у друштву и зато држава и умире док се ви све више и више богатите, а нас задужујете и сиромашите…
    Омладино, бежите одавде док је време…

    Reply
  5. Попучанац

    А у оном новом руском маркету у Попучкама све много, много јефтиније него на овој распродаји коју непомена влас организује!
    Како то?
    Зашто то?

    Reply
  6. Miculence

    Kad je Naš momirovic koji toliko bogat pristao da bude sa nama koji smo niko i ništa ništa nam više od toga netreba! Bravo! Ministar a druži se s narodom! Lepo je i što ga je predsednik Naše opštine lazar dočekao i što je tu ako ministru nešto zatreba! Mozda bi u sledećoj akciji još bolja od najbolje cene još bi bolje bilo da neki Naš ministar i kupi nešto ko što smo mi koji kupujemo a koji smo nikome ništa. Pa ponese sa sobom prašak papir salamu jogurt. Sve što nama treba! Ali i bez toga Čestitke Našem ministru!

    Reply
  7. najgora cena

    Trgovinski lanci su udarna pesnica vlasti za pljackanje naroda. Ponarocito ovi domaci, domacinski kako ih zovu. Cela ova pljacka koja se dogodila kroz inflaciju, je sprovodedena uz pomoc njih.

    Reply
  8. sin anarhije

    Rece covek iz BOGATE porodice , kako sam izjavi ili izvali , sta vam vec vise godi ….

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.