“Valis”: Rekordna poseta i uspešna sezona u Petnici

Ustanova za fizičku kulturu “Valis”, koja gazduje SRC Petnica, izala je saopštenje za javnost povodom, kako se navodi, izuzetno uspešne letnje sezone. Saopštenje prenosimo u celini.

“Još jedna sezona je iza nas i sa ponosom možemo reći da je ova godina bila izuzetno uspešna. Zahvaljujemo se svima koji su nam se pridružili – od naših najmlađih plivača do starijih ljubitelja prirode. Sa velikim zadovoljstvom smo ugostili rekordan broj posetilaca, a posebno smo ponosni na to što je sezona bila besplatna za sve učenike, omogućivši mnogima da uživaju u sportu i zdravom životu.

Ove godine, organizovali smo tri kursa škole plivanja, kroz koje je veliki broj dece savladao osnovne plivačke veštine. Takođe, naši kampovi u prirodi pružili su mladima priliku da se povežu sa prirodom, steknu nova znanja i prijateljstva.

Posebno želimo da zahvalimo našoj spasilačkoj i lekarskoj službi, koja je i ove godine bila na visini zadatka, omogućivši da svi naši posetioci budu bezbedni i zbrinuti. Bez njihove profesionalnosti i predanosti, ne bismo mogli da garantujemo sigurno i prijatno iskustvo za sve.

Hvala vam još jednom što ste bili deo ove nezaboravne sezone i nadamo se da ćemo se i sledeće godine družiti u još većem broju. Do tada, čuvajte se, uživajte u prirodi i budite aktivni! Srdačan pozdrav“, navodi se u saopštenju Ustanove za fizičku kulturu „Valis“.

4 comments on ““Valis”: Rekordna poseta i uspešna sezona u Petnici

    1. Dragan

      umesto da pohvalite nikad duzu sezonu sa rekordnim brojem posetilaca vi ste pricu sveli na neke kante

      Reply
  1. Milan

    Kanta je mogla biti i obicna…bolje da su sredili jos neki teren i neki tus da su uradili samo jedan na bazenu ..i mozda pokositi kod izvora gde je teren za kosarku.

    Reply
  2. Minotaur

    Građani traže informaciju: koliko je ukupno prodato ulaznica u toku ove sezone, i koliko MILIONA dinara je
    inkasirano od toga? Ovaj Izveštaj VALISA bez tih podataka je po šemi: PRIČAM TI PRIČU!

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.