Veliko priznanje NALED-a za Bobana Jankovića

Predsednik opštine Mionica Boban Janković, direktor predsedništva Atlantik grupe Zoran Daljević i viša menadžerka za odnose sa državnim organima u kompaniji Philip Morris International Dragana Vujko poneli su titule Najčlanova NALED-a za 2024. godinu, u konkurenciji više od 350 kompanija, lokalnih samouprava i organizacija civilnog društva, saopštila je Nacionalna alijanska za lokalni ekonomski razvoj (NALED)

Kako je navedeno, prvi čovek opštine Mionica Boban Janković, dobitnik je priznanja za Najčlana u kategoriji Lokalnih lidera.

“Kao jedan od osnivača Kluba gradova i opština sa povoljnim poslovnim okruženjem (BFC Klub) posvećeno radi kako bi svojim sugrađanima obezbedio bolje uslove za život, privukao interesovanje investitora i podršku donosilaca odluka za svoj kraj. Ambiciozan i slobodno misleći, za kratko vreme promenio je sliku i trend razvoja Mionice. Uvek je spreman da stane uz NALED i pomogne u realizaciji naših inicijativa za promociju i razvoj opština i gradova u Srbiji. U radu sledi reči slavnog Vojvode Mišića iz čijeg kraja potiče „Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred“, navedeno je u odluci NALED-a za dodelu priznanja predsedniku Opštine Mionica Bobanu Jankoviću.

1 comment on “Veliko priznanje NALED-a za Bobana Jankovića

  1. Dragan

    cestitke. verujem da je boban od svih clanova izvrsnog odbora naleda najvise zasluzio da dobije ovu prestiznu nagradu jer mionica je postala mesto gde se otvaraju nove fabrike i rudnici i kamenolomi a to pre nije bilo

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.