Koncert dobrodošlice – otvaranje koncertne sezone “U istom stilu”

Muzička škola „Živorad Grbić“ sa zadovoljstvom najavljuje tradicionalni Koncert dobrodošlice  koji se desetu godinu za redom održava sa ciljem da pruži podršku i inspiraciju mladim talentima, novim učenicima škole  ali i da istakne važnost i neophodnost muzičkog stvaralaštva   u našoj zajednici.

Ovogodišnjim  koncertom, zakazanom za četvrtak, 17. oktobar u 19 časova, valjevska muzička škola otvara svoju ovogodišnju koncertnu sezonu „U istom stilu“ koju će realizovati do kraja školske godine u svojoj koncertnoj sali, ali i u prostorima Moderne Galerije, Narodnog Muzeja, Valjevske gimnazije, Gradske galerije. I na ovogodišnjem Koncertu dobrodošlice, zainteresovanu publiku očekuju nastupi  solista, kamernih  i velikih ansambala škole, koji tradiconalno ujedinjuju muziciranje profesora i učenika na koncertnom podijumu. Numerama klasične ali i tradicionalne i džez muzike, predstaviće  se učenici i profesori svih odseka škole (klavir, gitara, harmonika, gudači,duvači, srpsko tradicionalno pevanje) kao i Devojački hor škole, Ansambl „Flautisimo“, orkestar harmonika i gudački orkestar „Feniks“.

Ulaz je slobodan.

 

1 comment on “Koncert dobrodošlice – otvaranje koncertne sezone “U istom stilu”

  1. Cale

    Ima li iko da, koliko toliko, koordinira Ustanove kulture i dogovori termine kulturnih događaja u Gradu? Danima ništa, a onda danas dva lepa događaja. Jedan je ovaj koncert, a drugi je u IUS Radovan Trnavac Mića. Oba su zakazana za 19h. Više nego strašno. Alal vera.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.