Novi direktori CZK, TO i komunalne policije

Na sednici Skupštine koja će biti održana u petak 25. oktobra , gradski odbornici razmatraće i nova kadrovska rešenja. Novi direktori stižu u Centar za kulturu , Turističku organizaciju i komunalnu policiju.foto:AI

Kako Vamedia nezvanično saznaje, Nemanja Rasulić više neće biti direktor Centra za kulturu . Njega bi po istim informacijama, na tom mestu trebalo da zameni Biljana Jakovljević trenutno angažovana u službi informisanja Gradske uprave.

Rasulić će svoj angažman potom nastaviti na mestu načelnika komunalne policije umesto Milice Petković s obzirom da je u medjuvremenu došlo do promene zakona koji sada kaže da na mestu načelnika komunalne policije može biti samo pravnik što Rasulić i jeste.

Ana Marković višegodišnji direktor Turističke organizacije takodje više ne bi trebalo da bude na tom mestu. Nju bi , kako navode izvori Vamedie na mestu direktora trebalo da zameni Darko Dostanić diolomirani  turizmolog. I Rasulić i Markovićeva još juvek su u mandatu tako da će izvesno morati da podnesu ostavke.

5 comments on “Novi direktori CZK, TO i komunalne policije

  1. Vlada

    Da li će komunalna milicija napokon početi da radi?! Do sada su „radili“ samo noćnu smenu pred zatvaranje ugostiteljskih objekata. Što se tiče problema oko parkiranja, uglavnom nisu izlazili na teren…

    Reply
  2. Zoran

    Najzad neko od integriteta a sa značajnim iskustvom u radu i ćemanima u rukama na čelu Doma kulture. Dosta bre više s’pravnicima i ekonomistima, bez instrumenta. A sad malo i ona da svira. ‘bo li vas Ton film.

    Reply
    1. bruka

      Obe sestre zaposlio DS u opštinu, a ovu treću SNS postavio za direktora. Alal vera za moral!

      Reply
  3. Ronin

    Biljana je korektna, Rasulic je dobar momak, a Dostanica ne poznajem. Srecno svima u daljem radu.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.