Prvi DIS market u Valjevu!

DIS

Kompanija DIS otvorila je svoj 52. market u samom centru Valjeva, u ulici Karađorđeva 120, u okviru King’s Retail Park-a. Market koji se prostire na 1200 m2 nudi Valjevcima upravo ono što im je trebalo, odličnu ponudu od preko 20.000 različitih proizvoda kao i odabrane uvozne artikle. Dolaskom u Valjevo, kompanija DIS nastavlja širenje i modernizaciju svoje maloprodajne mreže.

Donoseći sasvim novo iskustvo kupovine, potrošači imaju priliku da probaju preko 800 proizvoda različitih DIS-ovih robnih marki kao što su: DOBRO, Selekcija, Domaćin, Everest, Baba Vidin ajvar, Tri prsta, Master Class, Aurora, Brigantin, Berliner, Bubli, Carigrad, Gelado i Yellow line. Tu je i uvek sveže voće i povrće u okviru DIS pijace, dok na DIS mesari uvek mogu pronaći najkvalitetnije sveže meso sa domaćih farmi. Uživajte u mirisu i ukusu svežeg peciva iz DIS pekare a svakog petka imate priliku da otkrijete novu akcijsku ponudu po najboljim cenama. Ali to nije sve. Kod nas vas očekuje širok i raznolik asortiman kuhinjskog posuđa, kućnih aparata, garderobe, baštenskog nameštaja i ostalih sezonskih proizvoda.

Kada dođete u King’s Retail Park obavezno svratite do DIS-a, radimo svakog dana od 7h do 22h.

Vidimo se!

5 comments on “Prvi DIS market u Valjevu!

  1. Jasmina

    Lepo, dobro došli, mada sa pojedinim potezima ništa posebno. Primer – pitam mesara da li je počela akcija cene svinjskog buta. On odgovara da je kod njih u objektu cena koja je i bila. Kažem da je objava na tv bila da je jeftinije. On kaže da to zavisi u kom je gradu. U Valjevu nije. E, pa to je katastrofa politika Disa. Inače ništa posebno. Svi drugi veći markeri u Valjevu bolji od vas. A baš sam se radovala vašem dolasku. Mnogo sreće.

    Reply
    1. Nenad

      Danas se otvara Maxi na Gradcu, ova vest je verovatno neki vid plaćene reklame da se skrene pažnja na sebe…

      Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.