Veliki uspeh na Beogradskom pobedniku

U nedelju, u sportskoj hali Ranko Žeravica u Beogradu , održan je prestižni karate turnir Trofej Srbije – Beogradski pobednik 2024 godine. Beogradski pobednik je jedan od četiri turnira koji je A kategorije sa kog  se rezultati boduju za reprezentaciju. Na turniru nastupilo je preko 1500 takmičara iz raznih evropskih zemalja i Srbije.

Karate klub 014 Valjevo, nastupio je sa 10 takmičara, i u veoma jakoj konkurenciji ostvario odlične rezultate. Prvo je nastupio kata tim u sastavu Ana Živanović, Ivana Matić i Tamara Dražić, koji je osvojio treće mesto, put do finala vodio je preko reprezentativnog kata tima Srbije, naše takmičarke imale su gotovo ravnopravan nastup, ali su nijanse odlučile.

U svojim takmičarskim kategorijama medalje su osvojili Ana Živanović, bronzu, Đorđe Mitrović zlato, Neda Damnjanović srebro, Aleksa Matijević srebro, Anđela Mitrović dve bronze, Anja Nikolić zlato dok Lazar Aćimović i Danica Milivojević nisu uspeli da se domognu odličja i pored veoma dobrih nastupa.

Odlični rezultati na ovako prestižnom turniru, veliki su podsticaj našim takmičarima i jasan pokazatelj da uprava kluba i trenerski tim dobro rade svoj posao.

Upis novih članova Utorkom sala Gimanzije i četvrtkom sala Partizan od 20 časova.

kontakt tel 069/2224190

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.