„Avantura“ šestogodišnjaka: Bežao od zubara, „nestanak“ prijavljen policiji, pronađen posle 10 minuta u centru grada

Brzom akcijom policije, danas popodne rešen je „nestanak“ šestogodišnjeg dečaka u centru Valjeva. Mališan je prethodno neprimećen napustio prostorije zubnog dispanzera, pa se neopažen uputio u „šetnju“, da bi bio pronađen kod nekadašnje apoteke „Dr Miša Pantić“ u Karađorđevoj 101.

Kako smo saznali, nestanak dečaka dežurnoj službi PU Valjevu u 16.50 prijavila je doktorka iz dečje službe zubnog dispanzera Doma zdravlja, rekavši da se mališan, koji je u dispanzer došao u pratnji svoje bake, nepažen udaljio u nepoznatom pravcu.

Brzom akcijom, a na to im je išlo i na ruku pojačano prisustvo saobraćajaca u gradu zbog današnje slave Aranđelovdana, policijski službenici su blokirali deo grada od zubnog dispanzera pa niže duž Karađorđeve. Posle deset minuta potrage, „nestalog“ šestogodišnjaka su primetili i presreli u Karađorđevoj ulici 101, kod nekadašnje državne apoteke „Dr Miša Pantić“.

Mališan koji nije bio povređen, a pretpostavlja se da je razlog što se udaljio iz zubnog dispanzera taj što mu se nije svidelo da ide kod zubara, neprimećen je izbegavao traženje prešavši praktično tri raskrsnice Karađorđeve, od zubnog dispanzera do apoteke 101, i to ulice Vojvode Mišića, Vuka Karadžića i Vlade Danilovića.

Nakon što su ga pronašli, policajci su dečaka predali baki.

4 comments on “„Avantura“ šestogodišnjaka: Bežao od zubara, „nestanak“ prijavljen policiji, pronađen posle 10 minuta u centru grada

  1. Dragan

    cestitke policiji koja jos jednom pokazuje da brine o obicnim ljudima a ne samo o kriminalu

    Reply
  2. sin anarhije

    Jadno dete , presretali ga kao preprodavca droge i to je sad glavna vest koja pokazuje svu tragikomediju policije i drzave , dete inace obicno ima majku , ali ko zna , mozda se zablenula u mobilni …

    Reply
    1. Budimo ljudi

      Da ste pročitali vest znali bi da ga je dovela baka. Mama verovatno radi kod nekog privatnika i nema mogućnost da izađe sa posla pa mora da se snalazi.

      Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.