POKS Valjevo: Hvala!

      9 коментара на POKS Valjevo: Hvala!

IZBORI 2024

Pokret obnove Kraljevine Srbije je izdao saopštenje za medije u kome se zahvaljuje svojim članovima i simpatizerima za angažovanje prilikom prikupljanja potpisa.Saopštenje prenosimo u celosti:

„Hvala svim našim članovima i simpatizerima, koji su nas podržali potpisom podrške, koje smo danima prikupljali u našim prostorijama u ulici Vojvode Stepe. Iako smo nedavno promenili lokaciju, što nam je otežalo prikupljanje potpisa, to nije sprečilo naše simpatizere da nas podrže. Čestitamo svim ljudima koji su progledali, nakon dugog mraka i u nama pronašli iskru nade, za bolju budućnost svih nas.

Zahvaljujemo se i na podršci našoj centrali, koja nas je danonoćno podržavala, mi smo mlad odbor, koji je za kratko vreme postao veoma ugledan. Radićemo na osnaživanju odbora i nakon izbora, ali i u toku predizborne kampanje. Omladina, koja nam svakodnevno prilazi, nam daje najveću snagu i želju da se borimo. Omladina koja kroz Voju Mihailovića vidi slavnog nam čiča Dražu, koja se kroz ideju o obnovi Kraljevine seti Kralja Milutina, Stefana Prvovenčanog, Kralja Radoslava, a nadasve svih Karađorđevića, koji su ostavili neizbrisive tragove u našoj istoriji, za koje se i borimo, koje sledimo. Tragom Desanke Maksimović, Prote Mateje, Alekse Nenadovića, da ovaj grad podsetimo na slavnu istoriju, koja je gurnuta pod tepih, a do izražaja, nažalost, umesto Desanke, došla parada kiča i razvrata, kao što je Evrovizija, o kojoj slušamo na svakom ćošku, a što je jedna velika sramota i bacanje blata na slavna imena našeg kraja.

Takođe, hvala svima koji su podržali koaliciju Ujedinjena patriotska opozicija Valjevo, čiji smo deo, potpisom podrške i na drugim lokacijama, na kojima su se prikupljali potpisi.

Marija Ilić, predsednica GrO POKS Valjevo, Član IO POKS Koordinator Kolubarskog okruga.“

9 comments on “POKS Valjevo: Hvala!

  1. Dragan

    Cestitajte i nasem ljubinku koji je obukao cetnicku uniformu i stajao ispred opstine i sakupljao potpise za vas iako je on nas clan a privatno voli i rusku zelenu stranku gde mu se nalaze brojni prijatelji

    Reply
  2. Pera

    Ljubinko***što je bio direktor Poleta i hteo da pravi ili napravio svinjac na stočnoj pijaci.JDNA NAM MAJKA!!!

    Reply
    1. Pitam za druga

      Znamo mi sto tebi licno smeta Ljubinko. 🤣 Bio je u jednoj komisiji i zamerio s8 mu se zbog njegovog principijalnog stava? 🤣

      Reply
  3. Valjevka

    Da li ce neko da se zauzme da ove muzicare skloni kad su vencanja isprwd Opstine i Crkve. Nemozes od njih da prodjes i prosto ti je neprujatno ,trce za tobom.

    Reply
    1. Cale

      Kakvo sklanja je muzika sta s’ulice. Taman posla. Ovi će da im izgrade dom umjetnika pa da tude naši svirci sviradu. Nego.

      Reply
  4. Nebojsa

    poks valjevo, pokupio stanove po bgd za 300 eur po m2, kakvi cetnici kakvi kraljevi

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.