Automobil oborio motociklistu

Niz saobraćajnih nesreća proteklog vikenda, nastavljen je danas obaranjem motocikliste na Duplim trakama.

Na Duplim trakama ovog prepodneva automobil je oborio motociklistu čije se dostavno  vozilo (po rečima očevidaca Glovo) našlo čak od siline udara u drugoj traci. Na licu mesta je saobraćajna polciija , a vozač motora prebačen je u valjevsku bolnicu.

Po rečima očevidaca do nesreće je došlo najverovatnije dok je automobil menjao traku kojom se kretao. Ipak zvaničan izveštaj daće policija nakon uvidjaja. Saobraćaj je zaustavljen.

3 comments on “Automobil oborio motociklistu

  1. Dejan

    Uzas ta dva semafora taj kod Doma zdravlja i onaj ka Ekonomskoj školi kod stare Železničke treba da se sinhronizuju, kad predjete jedan pravac čeka vas ostrvo od 80cm i crveno sa druge strane.
    Naći način da se sinhronizuje da bi biciklisti, pešaci, sto manje prelazili na crveno.
    Potrebne su pasarele niz duple trake pa i ovde.
    potrenan je jos jedan do dva pešačka mosta u pravcu Enela i kod Ljube Kovačević da veže onu stranu Ljubostinje sa Selimira Đorđević.
    Polucija pod hitno mora da počne kontrolu ispravnosti bicikli, motocikli, mopeda i motora, pisebvo bicikli jer oni ništa ne poštuju. Noću nisu vidljivi nemaju svetleće prsluke, danju iskaču sa pešačkog prelaza na kolovoz.

    Reply
  2. Vlada

    Vozači ako se tako mogu nazvati, toliko su smotani, bezobrazni , i pogubljeni, da ovo više nije normalno… Izgleda kao da je 80% njih nesposobno da ima vozačku dozvolu.

    Reply
  3. Dragan V.

    Nije problem u motociklistima, već u vozačima automobila. U prethodna dva dana bila su tri sudara automobila i motocikala i u sva tri su krivci vozači automobila.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.