Petlići Radničkog proslavili titulu

U poslednjem kolu gradske lige Valjeva petlići Radničkog savladali su ekipu Senjaka sa 2-1 golovima Bogdana Ristića u 41 i Stefana Radulovića u 56 minutu i tako ubedljivo okončali prvenstvo sa 15 pobeda 1 nerešenim rezultatom i gol ralzlikom 93-10 sa 46 osvojenih bodova.

Najviše pogodaka za narandžasto plave klince postigao je Miloš Radović- 32 koji je ujedno i najbolji strelac lige. Trener Krstić je u ovom meču na teren izveo sledeći sastav- Tešić, B.Ristić, Radulović, Čarapić, Dragićević, V.Ristić, Radović, Sandić, Marinković, Davodović, Antić. U igru su ulazili i Dostanić, Stojanović, Simić, Živanović, Radovanivić, Milovanović i Marjanović. Pehar za osvojeno prvo mesto ekipi Radničkog predao je predsednik Fudbalskok saveza Valjeva Vojkan Kokošar.

4 comments on “Petlići Radničkog proslavili titulu

  1. Zoran

    E ovih biciklista mi je pun kofer. Mora da oću dodatak para od Komesije za sport i g. Lazića. Vidićemo.

    Reply
    1. Zoran

      O čemu ti zboriš „Fudbaler“? Ovoliki grad i ovolika sela a imate samo 8‐9 klubova u kojima igraju deca. Sram tebe i te tvoje bilo. Pod hitnu ukinuti sve fudbalske klubove i ostaviti jedan – i on će biti previše na grbači Grada. Nego koliko naplaćujete deci i roditeljima te fantastične uspehe?

      Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.