POKS Valjevo: Poslednja reč GrO Monarhističkom klubu

GrO POKS-a odgovorio je još jednim saopštenjem za javnost Monarhističkom klubu. Saopštenje prenosimo u celosti:

„Zašto širite laži?

1.Monarhistički klub, pokret Mi-snaga naroda i POKS zajedno nemaju ni jednog odbornika, jer nismo nastupili kao koalicija, već kao Grupa građana, čiji su osnivači Marija Ilić i Stefan Stefanović i u čijem osnivanju Monarhistički klub nije učestvovao. Informišite se, bar da znate kako ste išli na izbore. Glupo je obmanjivati narod i hvaliti se odbornikom „Monarhista“ kad isti ne postoji. Postoje odbornici Grupe Građana koju je POKS iznedrio svojim članstvom i podržao. Koja je nečemu vredela dok njoj nije pristupio Monarhistički klub.

2.Reče Monarhistički klub da POKS nije prisustvovao otkrivanju spomen ploče Aleksandru Mićiću i Freglu. Super je što tako misle, ali loše je lagati svoje članove, naše članove i širu javnost, jer je predsednik Saveta za kulturu Gradskog odbora, sa još dva člana, prisustvao otkrivanju spomen ploče, što možemo dokazati uvidom u fotografiju.

3.Ako je Monarhistički klub bojkotovao i na otkrivanje nije išao, odakle ideja da je bilo 10 ljudi i POKS nije bio tu?

4.Mi smo se ogradili od saradnje i sa vlašću i sa opozicijom- gledamo svoja posla. To što smo pohvalili nekoga, za učinjeno dobro ovom gradu, ne znači da sa tim hoćemo da sarađujemo, već podržavamo sve dobro što se uradi u našem gradu. Da je Monarhistički klub to uradio – pohvalili bi smo. Da je Monarhistički klub išta korisno uradio – pohvalili bi smo.

5.Zašto Monarhistički klub, na čelu sa predsednikom koji je „do juče“ bio član POKS-a, i isti ne bi napustio da nije prinudno izbačen, vodi brigu sa kime i da li ćemo mi imati saradnju? Jedno je sigurno- sa Monarhističkim klubom više nikad. Pozivamo Monarhistički klub da gleda svoja posla.

Takođe, Predsednik GrO POKS Valjevo Marija Ilić poziva Predsednika tzv Monarhističkog kluba na TV duel, bilo kada.

GrO POKS“

 

4 comments on “POKS Valjevo: Poslednja reč GrO Monarhističkom klubu

  1. Savet

    Ovi razni ogranci pročetničkih organizacija su kao latinoamerička serija. Svi zajedno nebitni, a saopštenja jednih protiv drugih samo pljušte. Ko je tu kome otac, a ko majka (politička i stvarna) više niko ne zna (a verovatno to nikoga i ne zanima). Ne brukajte se više ovim saopštenjima i prepucavanjima.

    Reply
  2. Dragan

    U šest napisanih pasusa – 14 katastrofalnih gramatičkih „slomova“.
    Za sledeće saopštenje angažujte nekog đaka iz četvrtog razreda osnovne, da vam uradi korekturu i lekturu.

    Reply
  3. Cale

    Kom sad Mićiću ste otkrivali onu sramotu od obeležja? Mora da ste od prevel’kog uzbuđavanja omašili u kucanju na takstaturi. I koji ste sad pa vi? Ništa ne razumem. Jeste li vi sa onim mladmajorom Milančetom ili jok? Ili ste sa muzejskim vodičom? Totalno ste me sludili s’ovim saopštenjima. Ovde se ne zna koj koga. Jedino što znam je da su doktor i Ljubinko dobili po jedan mandat, a vi ništa.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.