Ponovo vreli dani pred nama

Meteorolozi za nedelju pred nama najavljuju maksimalne dnevne temperature do 40 stepeni . Pad temperature tek za naredni vikend.

Pretežno sunčano i veoma toplo. Sredinom dana i posle podne, uz izolovani razvoj oblačnosti, retka pojava kratkotrajne kiša ili pljuska sa grmljavinom. Vetar slab do umeren, promenljiv, u košavskom području jugoistočni, posle podne u skretanju na severozapadni. Najniža temperatura od 15 do 23, a najviša od 33 do 37 stepeni.

 Utorak: Pretežno sunčano i veoma toplo. Sredinom dana i posle podne, uz izolovani razvoj oblačnosti, retka pojava kratkotrajne kiša ili pljuska sa grmljavinom. Vetar slab, pretežno severnih pravaca. Najniža temperatura od 15 do 23, a najviša od 33 do 37 stepeni.

Sreda: Pretežno sunčano i veoma toplo. Vetar slab i umeren, istočni. Najniža temperatura od 17 do 24, a najviša dnevna od 35 do 40 stepeni.

Četvrtak: Pretežno sunčano i veoma toplo. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 17 do 25, a najviša dnevna od 35 do 40 stepeni

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.