U eksploziji u fabrici „Krušik“ povređeno sedam radnika

U eksploziji koja se jutros oko 9 časova dogodila u vojnoj fabrici „Krusik“ povređeno je sedam radnika. Kako prenose mediji, u vojnom delu fabrike došlo je do aktivacije osnovnog punjenja mine, koja je dovela do eksplozije, u kojoj je povređeno sedam radnika.

Niko od njih, na sreću, nije životno ugrožen. Oni su zbrinuti u Urgentrom centru, gde se utvrđuje stepen njihovih povreda.

7 comments on “U eksploziji u fabrici „Krušik“ povređeno sedam radnika

  1. Sladjana

    Ma vidi ti kako kapija sljasti, milioni za kamere, a uslovi rada nikakvi. Da li Krusikova zastita i kompanija sa II sprata imalo pocrveni., postiti gde i m ludi rade ikakvi su uslovi? Dobro nicija nije gorela do zore, pa nece ni njhova.

    Reply
    1. Dragica

      Zaštita na radu i rukovodstvo rade protiv radnika. čuvaju svoje fotelje. Za sve što se dešava u firmi, kriv je **** zaštite i bezbednosti na radu.

      Reply
      1. Inženjer

        Za sva dešavanja i nesreće odgovorno rukovodstvo i zaštita i bezbednost na radu ****.Da imaju i malo savesti i ljudskosti u sebi podneli bih odmah ostavku. Ima „BOGA“!

        Reply
  2. Marina

    Zar je moguće da na ovakvu tragediju nema komentara ili ste i dalje na platnom spisku Krušika da.i dalje ne objavljujete komentare u vezi Krušika

    Reply
    1. Istina

      Могуће је.
      Сликајте коментаре које сте послали, па када дође Лаура биће објављени.

      Reply
  3. Sumnja

    Nema komentara!A na vest o „vasaru“ za novi trzni centar ima 10 komentara.Bruka!Ovde je pametnom,dosta.

    Reply
  4. Inženjer

    O kojoj zaštiti i bezbednosti na radu pričate? Rukovodstvo i zaštitu na radu ne interesuje u kakvim uslovima se radi i kakav je mobing nad radnicima, iživljavanja, pretnje i ucene.😭

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.