Vozila 190 na čas

      9 коментара на Vozila 190 na čas

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, podneli su prekršajnu prijavu protiv četrdesetdvogodišnje žene zbog nasilničke vožnje.

Saobraćajna policija je tokom sprovođenja međunarodne akcije pojačane kontrole saobraćaja ROADPOL, na putu između Lajkovca i Valјeva, presretačem zaustavila i isklјučila iz saobraćaja četrdesetdvogodišnju ženu koja se putničkim vozilom „škoda oktavija“ kretala brzinom od 190,2 kilometra na čas, na delu puta gde je ograničenje brzine 80 kilometara na čas.

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na vozače da poštuju propisano ograničenje brzine i da odgovornim ponašanjem daju doprinos očuvanju bezbednosti saobraćaja na putevima.

MUP Srbije

9 comments on “Vozila 190 na čas

  1. Valjevac

    i to Vam je vest. Opljačkali državu Kosovke sve institucije predate Albancima a vi zabavljate narod ko je kolko vozio.

    Reply
  2. Svetozar

    A šta radite ovim danima kada EU nekaže da je akcija !!!.Sramota razoružali ste Srbiju,pokupili ste lično naoružanje svima.Koje to naredio?

    Reply
    1. Djordje

      zar to nije moto put,tako su rekli na otvaranju. To bi znacilo da je ogranicenje 100 km/h. ali ima takvih puteva gde je 50 km/h. banda.

      Reply
  3. creator

    Sreca pa je predsednik napravio puteve i obezbedio visoka primanja, pa narod moze da kupuje dobra i brza kola

    Reply
  4. pera

    pa to je brza sobraćajnica a ne seoski out.. tolike pare ate uzeli na izgradnji i stavili 80.
    a završićete još 7 km do Va za 5 godina. do tad će te uništiti kamionima koji su pretovareni o ovo što je napravljeno. juče jedan tesar zakiva ekser na nadvožnjaku u Popučkama

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.