VPO: Priveden advokat Branko Ivković

Advokat Branko Ivković, prvi čovek VPO u Valjevu priveden je u policiju . Ovu informaciju za TV Nova potvrdio je Ilija Kovačević. Po njegovim rečima VPO nije organizator bilo kakvih blokada . Kovačević u istom snimku pozvao Valjevce na skup.

Nakon što je jutros na društvenim mrežama osvanula najava da bi u Valjevu mogla biti organizovana blokada , ali bez konkretnih podataka o mestu i vremenu te sa uputstvom da će obaveštenje o tome uslediti tokom dana , kako je na društvenoj mreži fejsbuk objavio advokat Branko Ivković , priveden je u policiju.

Ivković je na fejsbuku objavio svoju izjavu datu u policiji , a vrlo brzo mnogi koji su ranije šerovali objavu o blokadi svoje objave su uklonili .

Kako se može videti na stranici Valjevskog pokreta otpora Ilija Kovačević u prostorijama VPO dajući izjavu za Tv Nova navodi da je Ivković nešto posle 16.30h priveden ponovo u policiju .

Kovačević u objavljenoj izjavi navodi da je Ivković označen kao organizator blokade što on nije . „Mi smo samo pratili instrukcije ekoloških pokreta i sigurno bismo se priključili. Neću da kažem priveden je on je uhapšen . Ja pozivam gradjane Valjeva da večeras u 20h budu ispred tužilaštva jer imamo informaciju da će on u to vreme biti tamo“, rekao je Kovačević.

1 comment on “VPO: Priveden advokat Branko Ivković

  1. Dragan

    ko je protiv rudnika mora biti uhapsen. rekli smo da sacekate da nas lekarski tim kaze dali je zdravo da se kopa pa tek onda recite dali ste za ili protiv

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.