Dva vremeplova

      1 коментар на Dva vremeplova

Udruženje valjevskih sportista priprema dva vremeplova kroz koje želi da  obeleži dva velika jubileja – 75 godina valjevske košarke i 75 godina valjevskog rukometa.

Za realizaciju oba projekta (za sada se predviđaju prezentacije i izložbe, a kasnije monografije i muzejska postavka) redakcijama vremeplova su pored materijala kojim trenutno raspolažu, neophodni pouzdani i drugi nesporni materijali – fotografije, novinski isečci, plakati, zvanični dokumenti …

Redakcije vremeplova pozivaju sve građane (nekadašnje sportiste, njihove rođake i prijatelje, kolekcionare …) da ako u ličnoj dokumentaciji postoje fotografije ili drugi dokumenti koji se odnose na ova dva vremeplova, da pomognu i dokumente učine dostupnim redakcijama vremeplova. Dostava navedenih materijala se može realizovati na dva načina:

(1)  Ličnom dostavom, tako što se raspoloživi materijal spakuje i zalepi u veliki žuti koverat na kome će biti napisana samo tri podatka: sport (košarka ili rukomet),  ime i prezime dostavljača materijala i broj telefona. Koverat se dostavlja u frizerski salon Mađar (preko puta Okružnog suda – ulica Vojvode Mišića 27). Dostavljeni materijal će biti kvalitetno skeniran i uredno vraćen u roku od najviše 8 dana.

(2)Kvalitetnim skeniranjem ili fotografisanjem željenog materijal i dostavom  na elektronske adrese: milivoje.milinkovic@yahoo.com (košarka) ili odri.print014@gmail.com (rukomet).

1 comment on “Dva vremeplova

  1. Sećanje

    Po to se niste setili profesora Ljubisava Brankovića čoveka koji je utemeljio sport u Valjevu,pre svega rukomet i košarku

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.