Možda kiša, ali i dalje toplo

Meteorolozi za danas predvidjaju pretežno sunčano i veoma toplo vreme. Posle podne i uveče, uz lokalni razvoj oblačnosti, retka (izolovana) pojava kratkotrajne kiše ili pljuska sa grmljavinom u zapadnim, centralnim i južnim delovima Srbije. Vetar slab i umeren. Najniža temperatura od 12 do 21 °S, a najviša od 32 do 36 °S.

Petak: Promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, ali nestabilno pa se očekuju i lokalni pljuskovi sa grmljavinom. Vetar slab promenljiv, na jugu Banata i u donjem Podunavlju umeren i jak, jugoistočni. Najniža temperatura od 13 do 22 °S, a najviša od 29 do 33 °S.

Subota: Promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Lokalni pljuskovi sa grmljavinom očekuju se još ponegde u Banatu, na istoku Srbije i u brdsko-planinskim predelima. U ostalim krajevima duži sunčani intervali. Vetar slab i umeren, na jugu Banata, u donjem Podunavlju i Braničevu pojačan jugoistočni. Najniža temperatura od 14 do 21 °S, a najviša od 28 do 31 °S

Nedelja: Pretežno sunčano i ponovo veoma toplo. Vetar slab i umeren, u Banatu povremeno jak, jugoistočni, krajem dana i tokom noći u košavskom području u daljem pojačanju. Najniža temperatura od 13 do 21 °S, a najviša od 30 do 35 °S.

RTS/RHMZ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.