Danas rešenja za pomoćnike gradonačelnika

Nakon što je Skupština odlučila o imenovanjima rukovodstva grada,  rešenjem gradonačelnika danas će biti  postavljena i dva pomoćnika gradonačelnika.

Statutom grada, predviđeno je da gradonačelnik može da ima tri pomoćnika koji obavljaju poslove iz pojedinih oblasti. U istom Stautu se navodi da pomoćnici gradonačelnika pokreću inicijative, predlažu projekte i sačinjavaju mišljenja u vezi sa pitanjima koja su od značaja za razvoj Grada u oblastima za koje su postavljeni i vrše i druge poslove po nalogu gradonačelnika.

Po saznanjima Vamedie, gradonačelnik Lazar Gojković imenovaće dva pomoćnika : Vladicu Blagojevića i Sašu Djokovića.

Blagojević je u protekle 4 godine obavljao dužnost člana Gradskog veća sa zaduženjima vezanim za razvoj Divčibara što će biti njegovo zaduženje i na dalje .

Saša Djoković dolazi iz redova SPS-a, najvećeg koalicionog partnera SNS-a i trenutno je zaposlen u odeljenju za vanredne situacije.

 

3 comments on “Danas rešenja za pomoćnike gradonačelnika

  1. Rešenje

    ekonomista u službi za vanredne situacije,sada zamenik gradonačelnika,više bi odgovarao bravar.Smešno

    Reply
  2. Istina boli

    Koji je taj što je dozvolio da se Divčibare upropaste? Da li je normalno da se grade objekti sa onolikim spratovima, apartmanima bez kanalizacije… Bruke jedne. Je li normalno da se seku borovi i grade apartmani kod crkve…Nikad vam ne bilo dosta.
    Divčibare su upropašćene zauvek.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.