BUNT- Prava Srbija: Imenovana povereništva Valjevo i Mionica

Povodom predstojećih izbora u Mionici oglasila se stranka BUNT – Prava Srbija, a njihovo saopštenje prenosimo u celosti.

„Za nas su izbori u Mionici jako važni, jer je Mionica pretežno monarhistički kraj, a naša stranka upravo zastupa monarhiju. Svesni smo da je situacija u Mionici sazrela i da je pravo vreme za promenu vlasti. Na mesto poverenika postavili smo čoveka koji zastupa iskren patriotizam, a naročito lokal-patriotizam, Radoja Đuričića. Uložićemo sve naše napore da rezlutat, ako Bog da, bude pobednički.

Takođe, sve vreme ćemo raditi i u Valjevu, gde smo Nikolu Markovića imenovali za poverenika. Uskoro ćemo organizovati Izbornu skupštinu, a o tome će javnost naknadno biti obaveštena. Oko budućih koalicija nismo ništa odlučili, ali imamo otvorene pregovore sa Pokretom obnove Kraljevine Srbije, jer su ideološki najsličniji nama.

Centrala BUNT-a neće uticati na donošenje odluka lokalnih povereništva u Valjevu i Mionici, Poverenicima je data sloboda da o svojim odborima sami odlučuju, a mi ćemo ih tehnički, finansijski i logistički podržati“, izjavio je Dušan Marković, predsednik stranke Bunt.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.