Zahvalnost organizatora učesnicima 32. Povlen relija

Nakon što je završena 32. po redu tradicionalna manifestacija Povlen reli, organizatori relija u svom saopštenju od srca zahvaljuju svim učesnicima na druženju, objavljujući imena nagrađenih.

Ukupno je startovalo 53 posade, iz svih krajeva Srbije. Osim posada iz Valjeva i okoline u gostima su nam bile posade iz Subotice, Novog Sada, Beograda, Šapca, Krupnja, Kosjerića, Ivanjice, Nove Varoši, Prijepolja, Zvornika…

Uživajući u živopisnim predelima Magleša, Povlena i okoline sve posade su savladale stazu dugo približno 100 kilometara. Na trasi je održan i jedan specijalni ispit, u kojem je učešće uzelo 11 posada. Najbržim i najspretnijim učesnicima dodeljeni su pehari i medalje za prvo (Savić Kristijan i Viktor), drugo (Mitar Ristić/Nikola Pantić) i treće mesto (Saša Gligorić/Vladan Radosavljević). Takodje podeljene su i nagrade za najlepši džip, najmladjeg učesnika, najveseliju posadu, „druga na drumu“ i miss relija.

Posebnu zahvalnost dugujemo sponzorima i saradnicima koji su pomogli da ovogodišnji reli sprovedemo u delo. To su „Automaterijal“ Šabac, Valjevska pivara, Streličarsko udruženje Vitezovi S iz Valjeva, PSD Magleš iz Valjeva, 2. Centar za obuku, Komanda za obuku i Vojska Srbije, Turistička organizacija Valjeva, X Brand Valjevo, ABC test Valjevo, Društvo istraživača „Vladimir Mandić Manda“ i cafe Avantura, GP Kej Valjevo, restoran „Reka“ u Jovanji, „Food fiesta“, Policijska uprava Valjevo i Zdravstveni centar Valjevo- služba Hitne medicinske pomoći.
Još jednom veliko hvala svima i vidimo se na sledećem 33.Povlen reliju!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.