SRS : Da ponovo izgradimo stranku

SRS u će u narednim mesecima iznova organizovati svoje Mesne odbore i izgraditi stranačku infrastrukturu u svakoj lokalnoj samoupravi Kolubarskog okruga. Valjevski radikali promovisali su  i inicijativu za pomoć poljoprivrednicima i razvoju sela.

Pred GrOSRS u Valjevu je radnih tri meseca kako bi se kako je rečeno na konferenciji za novinare , ponovo uspostavili stranački organi , a istovremeno organizovala komunikacija izmedju odbora u samom Kolubarskom okrugu.

Za predsednika OkO SRS imenovan je Milan Vujić koji je poručio da je stabilizacija rada ove stranke prvi zadatak.

„Cilj nam je konsolidacija opštinskih odbora, krećemo od Valjeva. Posle  nekih tehničkih problema koje smo imali došli smo do rešenja da Andjeliju Čvorić postavimo za predsednika GrO u Valjevu, a istovremeno ja ću predstavljati SRS u lokalnom parlamentu. Podsetio bih da smo mi  u koaliciji sa SNS -om i partnerima . Dakle prvi cilj nam je rehabilitacija stranke i  da što više podignemo odbore“, rekao je Vujić.

Predsednica GO SRS Andjelija Čvorić takodje je poručila da je u ovom trenutku od krucijalnog značaja za stranku početi obilazak članstva i aktivirati rad mesnih odbora kako bi  u naredna tri meseca dostigli  uslove za održavanje Skupštine stranke.

Stari član SRS i nekadašnji narodni poslanik Dragoljub Pantić predstavio je i inicijativu koju je pokrenuo Savet za poljoprivredu GrOSRS, a koja za cilj ima pomoć poljoprivrednim proizvodjačima.

„Suština je da svako selo da svoje predstavnike , proizvodjače, kako bi u saradnji sa Agrorazvojem i otkupljivačima, preradjivačima i izvoznicima , seli za isti sto i razmotrili mogućnost da naši poljoprivrednici imaju razlog da se bavi time čime se inače bave. Još nije došlo do realizacije ove inicijative iako je ona načelno podržana . Naš odbornik će pokušati da kroz rad Skupštine dodjemo do realizacije ove inicijative. Ovo pokatuje da SRS nije samo dekor u ovoj vlasti , a očekivanja su da će nas u realizaciji navedenog i sličnih projekata podržati  i SNS-a i SPS-a“, rekao je Pantić.

13 comments on “SRS : Da ponovo izgradimo stranku

  1. Putujući cirkus

    Sačuvaj Bože! Pa zar vi postojite? Dodje li ova Čvorićka nešto Đoki Milanoviću?

    Reply
  2. Ilija

    Doktor Milan Vujić Kiki će oporaviti stranku, vratiti veru naroda u Šešelja i predsednika Vučića!

    Samo saradnja SRS sa predsednikom Vučićem, koji saradjuje sa Amerikom, Kinom, Rusijom, Evoropom i Arapima unaprediće Srbiju. Treba da prihvatimo geipolitičke realnosti, kao što ih mudro prihvataju i razumeju predsednik Vučić i predsednik Šešelj. Nećemo više ratovati, hoćemo da razvijamo Srbiju.

    Napred doktor Milan Vujić Kiki, napred profesor doktor Vojislav Šešelj, napred predsednik Vučić! Živela Srbija!

    Reply
  3. kgb cetnici

    Bolje meteor da nas pogodi, nego vi da ponovo ustanete iz groba. Bolje cemo proci.

    Reply
  4. Miculence

    SRS odlično radi! Uz pomoć LGBT krila koalicije sad ih u Evropi gledaju moderno! Dobro je što sa jedne strane pomažu seljacima a sa druge strane se zalažu za otvaranje rudnika u selima! Tako Šešelj i Vučić 2 najbolja političara u srbiji pokrivaju svako polje pa ovi sugavi kritičari ne mogu ni da im prismrde! Dobro je što i Zapad podržava Radikale i Naprednjake jer su se oni pokazali da drže reč! Rešavaju pitanje srba na Kosovu kad su na vlasti.! Da su u opozicijj lupali bi beograd i vikali drugima da su izdajnici! Zato Zapad zna da samo Šešelj i Vučić lideri u koje treba imati poverenje! I oni su garant mira uz svoje navijace simpatizere i sledbenike! Samo u Radikale i Naprednjake Zapad treba da veruje! Ne treba da se zaboravi da se pohvali Vulin jer kad nama dodju Nemci i Amerikanci mnogo im je lepo on se ne javlja! A opet ode u Rusiju što je lepo! Dobar je i Dačić otkad nije ta žutima i Koštunicom!

    Reply
  5. Patriota

    Hoćete da kažete da zuti vode bolje državu? Da zuti bolje znaju. Šta je to Vučić odneo sa sobom. Sve što radi,radi nama,našoj deci. A Srs je uvek bila i biće patriotska stranka i stranka Srba. Samo ljubomorni mogu da pišu laži i ne istine

    Reply
  6. Mudronije

    Samo profesor doktor Milan Vujić Kiki i profesor doktor Vojislav šešelj sa presednikom Vučićem znaju kako da se razvija Srbija. Nećemo praviti puteve po selima, jer nema puno ljudi, ali ćemo vam dati sredstva da unapredite proizvodnju poljuprivrednih proizvoda. Pravićemo rudnike da se sirotinja zaposli, da zapadna Evoropa dobije litijumske baterije.
    Doktor Šešelj i Doktor presednik Vučić znaju najbolje da reše probleme svih Srba. posebno naše braće na Kosovu i metohiji. Nećemo dati da ih niko dira i bićemo uvek uz svoj narod od Korduna do Prizrena. Hvala doktoru Kikiju Vujiću što je pojačao SRS i što će održati baklju slobodarske stranke u Valjevu!

    Reply
  7. Dragan

    drago mi je da vidim mlade uspesne i skolovane ljude da vode stranku i cestitke sto nisu dali branci antic da ih vodi jer je i nas napustila a mi joj dali da bude direktor

    Reply
  8. Pomoćni ekonom

    Narode valjevski dobio si pojačanje. Krajnje je vreme da Valjevom vladaju prave patriote. Naklon do poda mladom naučniku doktoru Milanu Vujiću Kikiju što je delimično žrtvovao akademsku karijeru i pisanje naučnih radova u zamenu za pomoć svom gradu i vodjenje najjače stranke ikada – jedne i jedine SRS! Mi smo izbedrili sve velike partiote Srbije Tomu Nikolića i Acu Srbina.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.