Neispravni uredjaji na pružnim prelazima

Iz Železničke stanice u Valjevu obaveštavaju da je isključena signalizacija na pružnim prelazima na delu pruge između stanica Divci-Valjevo, zbog popravke kvara.

Zbog neupotrebljivosti signalizacije na putnim prelazima Divci (Aerodrom), Lukavac, Popučke (Mali raj) i Popučke (Bosis) treba pratiti saobraćajne znakove na putu ispred pružnih prelaza i sa posebnom opreznošću koristiti ove pružne prelaze.

Do kvara uređaja na putnom prelazu je došlo 27. septembra, kako obaveštavaju iz „Infrastrukture Železnice Srbije“  i zbog toga su isključeni svetlosni i zvonovni pokazivači i zamračivanje odgovarajućih signala i demontaža polubranika sa uređaja putnih prelaza na delu pruge između stanica Divci-Valjevo.

„Infrastruktura Železnice Srbije“  će obavestiti javnost o popravci signalizacije, a do tada apelujemo na sve da maskimalno oprezno prelaze prugu na navedenim prelazima.

 

1 comment on “Neispravni uredjaji na pružnim prelazima

  1. Анонимни

    Ispravni i funkcionalni pružni prelazi su dugo skrivana tajna od Valjevaca. „Žuti“, sa sve generalnim direktorom Železnica M. Markovićem, tu tajnu nisu uspeli da otkriju. „Naprednjaci“, sa sve njihovom celokupnom infrastrukturom oličenom u raznim lokalnim i državnim funkcionerima, takođe, ništa bolji ni napredniji nisu od ovih prethodnih. A problemi postoje, tu su ugroženi i tragično je što se gube ljudski životi. Valjevo u 21. veku. 🙁

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.