Narednih dana sunčano i vetrovito

Danas jutro hladno, po kotlinama i dolinama reka jugozapadne i južne Srbije mestimično magla. Tokom dana iznad većeg dela pretežno sunčano. Na zapadu i jugozapadu umereno do potpuno oblačno, posle podne i uveče ponegde sa slabom kišom. Vetar slab i umeren jugoistočni, u košavskom području povremeno i jak, a na jugu Banata i donjem Podunavlju sa udarima i olujne jačine. Najniža temperatura od 1 do 10 stepeni, a najviša od 16 do 20 stepeni. foto:AI

Subota: U košavskom području sunčano i vetrovito, a ostalim krajevima jutro hladno ponegde sa slabim prizemnim mrazem, tokom dana malo do umereno oblačno. Vetar slab i umeren, a u košavskom području jak i olujni jugoistočni. Najniža temperatura od 1 do 9 stepeni, a najviša od 14 do 19 stepeni.

Nedelja: Jutro hladno, mestimično sa slabim prizemnim mrazom. Tokom dnaa u većem delu pretežno sunčano i vetrovito. Vetar slab i umeren, u košavskom području povremeno jak jugoistočni, na jugu Banata i sa udarima olujne jačine, posle podne i uveče u postepenom slabljenju. Najniža temperatura od 2 do 8 stepeni, a najviša od 16 do 20 stepeni.

Ponedeljak: Jutro hladno, na jugu i jugoistoku ponegde sa mrazom. Tokom dana pretežno sunčano uz slab i umeren jugoistočni vetar. Najniža temperatura od -2 do 7 stepeni, a najviša od 17 do 21 stepen.

RTS/RHMZ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.