Subvencija za radove koje izvodi JP Kolubara

JP Kolubara će iz budžeta grada dobiti još dva miliona dinara kao subvenciju ,a  sredstva su predvidjena za sanaciju puta Stubo-Brezovice.

Gradssko veće je usvojilo Izmenu programa korišćenja subvencija iz budžeta grada Valjeva za  JP «Kolubara» Valjevo za 2024. godinu.

U pitanju su dodatno opredeljena sredstva u iznosu od 2.000.000 dinara za radove na brani i akumulaciji „Stubo- Rovni“, odnosno za radove na održavanju puta, sanaciji osulina i odrona na lokalnom putu Stubo Brezovice kako bi se saobraćaj na ovom lokalnom putu nesmetano i bezbedno odvijao i usaglašavanje sa Odlukom o izmenama i dopunama Odluke o budžetu grada Valjeva za 2024 godinu-drugi rebalans.

Odlukom o izmenama i dopunama Odluke o budžetu grada Valjeva za 2024. godinu – drugi rebalans opredeljena su sredstva za kapitalnu subvenciju JP «Kolubara» Valjevo u ukupnom iznosu od 8.000.000 dinara.

4 comments on “Subvencija za radove koje izvodi JP Kolubara

  1. Анонимни

    JP Kolubara valjda upravlja vodozahvatom, a izgradnjom puteva se valjda bavi neko drugi?! O čemu se radi?

    Reply
  2. Miodrag

    Bravo za branu koja posto nemoze da se bavi vodosbabdevanjem je presla da se bavi odronima na putu.

    Reply
  3. Istina

    Putevi trebaju i tamo gde dnevno prodje bar jedan auto…Ali su vrednosti toliko poremećene, poremećen sistem i ne zna se ko šta radi?
    Nema Srbija više intelektualnog kapacitete da se vrati na pravi kolosek. Gasimo se i nestajemo. To je istorija…
    Omladino put pod noge.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.